Δημιουργία κεφαλαίου για παιδιά

13 Ιούλ

Δημιουργία κεφαλαίου για παιδιά

Ως γονέας έχετε ως κύριο μέλημα να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά σας. Αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικά δύσκολο έργο λόγω του μεταβαλλόμενου τρόπου ζωής και των οικονομικών αλλαγών. Ωστόσο, αποταμιεύοντας τα χρήματά σας μπορείτε να κατοχυρώσετε την μελλοντική επιτυχία των παιδιών σας και την εκπλήρωση των μελλοντικών τους στόχων. Αυτό μπορεί εύκολα να επιτευχθεί μέσα από τη δημιουργία κεφαλαίου για παιδιά, μέσα από ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Είναι απαραίτητο να αποταμιεύετε τα χρήματά σας;

Η αποταμίευση των χρημάτων σας θα έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει την ποιότητα εκπαίδευσης των παιδιών σας και ασφαλώς να τα βοηθήσει στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα. Θα αποφύγετε, έτσι, την οικονομική πίεση την περίοδο που το παιδί σας θα ενηλικιωθεί, καθώς θα έχετε ήδη προνοήσει για αυτά προσφέροντας τους ένα σημαντικό κεφάλαιο.

Βασικά λόγοι για τους οποίους πρέπει να αποταμιεύσετε για το μέλλον των παιδιών σας

Θα υπάρξουν διάφορα σημαντικά ορόσημα για τα οποία θα πρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα. Η καλή εκπαίδευση είναι καθοριστική για την προετοιμασία των παιδιών σας για ένα επιτυχημένο μέλλον. Η επιλογή των σπουδών σε εγχώριο ή διεθνές επίπεδο απαιτεί κεφάλαιο. Εάν δεν αποταμιεύσετε από νωρίς, ίσως δυσκολευτείτε να τους το προσφέρετε όταν θα προχωρήσουν σε αυτό το στάδιο. Έχοντας ένα οικονομικό σχέδιο θα μπορέσετε εύκολα να επενδύσετε σε αυτό.
Επιπρόσθετα, θα έχετε εξασφαλίσει τη δυνατότητα να προχωρήσουν στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα. Αυτό έχει να κάνει είτε με το ξεκίνημα μιας νέας επιχείρησης ή μιας μικρής επένδυσης, είτε των πρώτων του αναγκαίων αγορών διαβίωσης. Επίσης. θα μπορούσε να είναι η αγορά ενός αυτοκινήτου ή μιας κατοικίας.

Πώς λειτουργούν τα προγράμματα για δημιουργία κεφαλαίου για παιδιά;

Ένας εύκολος τρόπος εξοικονόμησης και επένδυσης χρημάτων είναι μέσω ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου για δημιουργία κεφαλαίου για παιδιά. Μέσα από αυτό μπορείτε να εξασφαλίσετε τη συστηματική αποταμίευση, με ποσά τα οποία οι ίδιοι επιλέγετε (ανάλογα με τις δυνατότητες σας) τα οποία στη λήξη τους θα αποφέρουν αναμφισβήτητα ένα κεφάλαιο στα παιδιά σας. Με αυτόν τον τρόπο, αποταμιεύοντας από μικρή ηλικία των παιδιών, εξοικονομείτε χρήματα, εφόσον επενδύονται μέσα από μια ασφαλιστική εταιρεία. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ή να τροποποιήσετε τον τρόπο επένδυσης των χρημάτων σας προκειμένου να εξασφαλίσετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Γιατί να επιλέξετε να αποταμιεύσετε μέσω ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου;

Τα πλεονεκτήματα αποταμίευσης μέσω ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου υπερτερούν συγκριτικά με την αποταμίευση χρημάτων σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό. Ορισμένα από αυτά είναι:

  • Υπενθύμιση για αποταμίευση κάθε φορά που έχουμε επιλέξει να καταβάλλουμε ασφάλιστρα για το συμβόλαιο του παιδιού
  • Σταθερή δόση ασφαλίστρων ή αναπροσαρμοζόμενη, για προστασία από τον πληθωρισμό & συσσώρευση μεγαλύτερου κεφαλαίου
  • Υψηλότερο επιτόκιο σε σχέση με αυτά των τραπεζών
  • Ελεύθερη επιλογή πληρωμής δόσης κάθε μήνα (μηνιαίο – 3μηνο – 6μηνο – ετήσιο)
  • Υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης του ασφαλίστρου/ ασφαλισμένου ποσού
  • Παρέχεται δυνατότητα καταβολής πρόσθετου εφάπαξ ασφάλιστρου
  • Δυνατότητα πρόωρης – μερικής εξαγοράς για άμεση ρευστοποίηση

Στην εταιρεία μας Delta Insurance Consultants συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες, δίνοντάς σας την δυνατότητα να έχετε εναλλακτικές προτάσεις. Πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία κεφαλαίου για παιδιά επικοινωνήστε μαζί μας.