Εξ – ασφαλίζοντας το χαμόγελο σας

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ένα απ τα χαρακτηριστικά που μας μένει όταν γνωρίσουμε κάποιον για πρώτη φορά, είναι το χαμόγελο του. Το χαμόγελο και η υγιής οδοντοστοιχία είναι κάτι μου που μας διαμορφώνει την πρώτη εντύπωση μόλις γνωρίσουμε έναν άνθρωπο και μας μένει σαν εικόνα και είναι εκείνο που δείχνει αρκετές φορές τα συναισθήματα μας.

Μέσα απ την ανάγκη των ανθρώπων, να εξασφαλίσουν ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο, δημιουργήθηκαν ειδικές καλύψεις αφιερωμένες στο χαμόγελο και στην ασφάλιση της οδοντοστοιχίας.

Πως λειτουργεί το συμβόλαιο:
Κάθε χρόνο που είναι σε ισχύ το συμβόλαιο οδοντιατρικής ασφάλισης, ανεβαίνει και το κεφάλαιο κάλυψης που έχει ο κάθε ασφαλισμένος, ξεκινώντας από 1.500€ και φτάνει μέχρι τις 5.000€ προκειμένου να καλυφθεί όλο και μεγαλύτερο ποσό  για οδοντιατρικές ή ορθοδοντικές πράξεις που μπορεί να χρειαστούν.
Ο ασφαλισμένος, μπορεί να επιλέξει ποιόν οδοντίατρο θα επισκεφτεί, ανάμεσα σε μεγάλο δίκτυο ιατρών σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη και περιφέρεια, ύστερα από τηλεφωνική επαφή με ειδικό συντονιστικό κέντρο.

Δωρεάν οδοντιατρικές παροχές:

  • Οδοντιατρικός διαγνωστικός έλεγχος
  • Ορθοδοντικός έλεγχος
  • Οδοντιατρικός καθαρισμός
  • Αντιμετώπιση έκτακτου και επώδυνου περιστατικού
  • Σφράγισμα
  • Φθορίωση και απομάκρυνση πλακών
  • Εξαγωγή νεογιλού
  • Πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής

Οδοντιατρικές παροχές με συμμετοχή:
Γενικά καλύπτονται με ειδική συμμετοχή απ τον ασφαλισμένο οδοντιατρικές πράξεις, ορθοδοντικές πράξεις, προσθετικές πράξεις από προσθετολόγο, κινητή οδοντοστοιχία, ενδοδοντία, χειρουργικές πράξεις οδοντιατρικές, περιοδοντολογικές πράξεις κα.

Τι κεφάλαια καλύπτονται για οδοντιατρικές – ορθοδοντικές πράξεις:
Το κεφάλαιο κάλυψης ανεβαίνει ανά έτος που έχουμε σε ισχύ το συμβόλαιο μας. Το αρχικό κεφάλαιο κάλυψης για τον πρώτο χρόνο, είναι 1.500€ και φτάνει μέχρι και τις 5.000€

Πόσο κοστίζει
Τα ασφάλιστρα για την ασφάλιση οδοντιατρικών καλύψεων ξεκινούν από 150€ τον χρόνο το άτομο. Για τις οικογένειες υπάρχουν ειδικές τιμές και εκπτώσεις για να καλύπτονται όλα τα μέλη της.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Θα μπορούσε η οδοντιατρική κάλυψη, να είναι ενσωματωμένη σε ένα συμβόλαιο υγείας?

Υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρίες που παράλληλα με τις νοσοκομειακές καλύψεις, έχουν και οδοντιατρικές παροχές. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.