LadyCare – Ένα πρόγραμμα καλύψεων ειδικά για γυναίκες

16 Σεπ
LadyCare Metlife

LadyCare – Ένα πρόγραμμα καλύψεων ειδικά για γυναίκες

“Σεπτέμβριος… επιστροφή στο σπίτι, στην εργασία στο σχολείο. Για τις περισσότερες γυναίκες και ειδικά για τις εργαζόμενες μητέρες, το τέλος των διακοπών σηματοδοτεί την επιστροφή σε μια γεμάτη, απαιτητική καθημερινότητα.

Έχοντας – ιδανικά – γεμίσει τις μπαταρίες μας το καλοκαίρι, είμαστε έτοιμες να ξεκινήσουμε ξανά τον αγώνα δρόμου, να βρούμε μέσα στο 24ωρο χρόνο και ενέργεια για όλα: για να ανταποκριθούμε στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις, να ετοιμάσουμε τα παιδιά, να φροντίσουμε για τα γεύματά τους, για τη μελέτη τους, για τις δραστηριότητές τους, να προγραμματίσουμε τις αγορές για το σπίτι.

Ανάμεσα στις τόσες έννοιες της καθημερινότητάς μας, η πιο σημαντική είναι πάντα αυτή για την υγεία των δικών μας ανθρώπων.

Είμαστε εμείς που θα πάρουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις, θα φροντίσουμε όποιον αρρωστήσει, θα προγραμματίσουμε τους προληπτικούς ελέγχους υγείας και τα ιατρικά ραντεβού για όλη την οικογένεια. Ενώ, όμως, νοιαζόμαστε για την υγεία όλων, συχνά παραμελούμε τη δική μας. Κι αυτό σε μια εποχή όπου, σύμφωνα με την ιατρική κοινότητα, ο τακτικός προληπτικός έλεγχος είναι βασικό μέσο για την αποτροπή ή την αποτελεσματική αντιμετώπιση νοσημάτων, ή απλώς για να διασφαλίσουμε καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής καθώς μεγαλώνουμε.

Ειδικά ο προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος αναγνωρίζεται ως ζωτικής σημασίας για την υγεία της γυναίκας, σε όλες τις φάσεις της ζωής της. Η συστηματική παρακολούθηση επιτρέπει την ανίχνευση και την έγκαιρη διάγνωση προβλημάτων, όπως ο γυναικολογικός καρκίνος, τα οποία εφόσον βρίσκονται σε αρχικό στάδιο μπορούν, ανάλογα με την περίπτωση, να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικότερα ή και να είναι πλήρως αναστρέψιμα

Είναι λοιπόν απαραίτητο να μην αμελούμε τον προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο, ο οποίος σύμφωνα με τους ιατρούς πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο και να περιλαμβάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, με βάση την ηλικία και το ιστορικό μας.

Παράλληλα, όμως, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ακόμη κι αν νοσήσουμε, θα έχουμε άμεση πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου φροντίδα, χωρίς να ανησυχούμε για το κόστος και χωρίς να ανατραπεί ο οικονομικός προγραμματισμός της οικογένειας

Το Lady Care της MetLife έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις γυναίκες που θέλουν να προστατέψουν τον εαυτό τους απέναντι στο ενδεχόμενο εμφάνισης σοβαρής γυναικολογικής νόσου. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα συνδυασμένων παροχών, που αντιμετωπίζει το γυναικολογικό καρκίνο σφαιρικά, από την πρόληψη μέχρι την αντιμετώπιση σε περίπτωση διάγνωσης της ασθένειας.

Σε επίπεδο πρόληψης, το Lady Care παρέχει δωρεάν ετήσιο διαγνωστικό και προληπτικό έλεγχο με τεστ Pap και ψηφιακή μαστογραφία, σε συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα

Όσον αφορά την αντιμετώπιση του γυναικολογικού καρκίνου, το πρόγραμμα προσφέρει δύο επίπεδα παροχών, Gold και Platinum, από τα οποία μπορεί να επιλέξει η ασφαλισμένη εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της.

Ανάλογα με την επιλογή επιπέδου, οι παροχές περιλαμβάνουν εφάπαξ αποζημίωση σε περίπτωση διάγνωσης, η οποία φθάνει τα €40.000, μηνιαίο επίδομα υποστήριξης ύψους €500 για ένα χρόνο, καθώς και επίδομα χειρουργικής αισθητικής αποκατάστασης.

Επίσης, η ασφαλισμένη του προγράμματος Lady Care αποκτά πρόσβαση, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, στα προνόμια και τις υπηρεσίες του δικτύου Advanced Benefit Club της MetLife: ενός δυναμικού δικτύου το οποίο περιλαμβάνει νοσοκομεία στην Αττική και την περιφέρεια, διαγνωστικά κέντρα στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς και πάνω από 2.000 ιατρούς σε όλη την επικράτεια.

Τα προνόμια περιλαμβάνουν δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε συνεργαζόμενα νοσοκομεία, δωρεάν ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, απευθείας πληρωμή σε επιλεγμένα νοσοκομεία, σε περίπτωση νοσηλείας, έκπτωση στη συμμετοχή στο κόστος νοσηλείας, ειδικές προσυμφωνημένες τιμές για πακέτα check-up και διαγνωστικές εξετάσεις σε συνεργαζόμενα νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα, καθώς και για ιατρικές επισκέψεις στο συνεργαζόμενο δίκτυο ιατρών.

Για να είναι όλα καλά στην οικογένεια και στη δουλειά μας, πρέπει πρώτα να είμαστε καλά εμείς!

Ο προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος με τακτικές εξετάσεις, αλλά και η οικονομική θωράκιση σε περίπτωση διάγνωσης σοβαρής γυναικολογικής νόσου, είναι ένα δώρο στον εαυτό μας, αλλά και σε όσους αγαπάμε και μας αγαπούν

Είναι το λιγότερο που μας αξίζει, για να συνεχίσουμε την απαιτητική, αλλά γεμάτη ζωή μας, με περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Θάλεια Αγγελίδη, Head of Marketing & Communications, MetLife Greece”

Πηγή: am Ασφαλιστικό Marketing

Ποιο είναι το κόστος ασφάλισης για το πρόγραμμα Lady Care?

Ενδεικτικά, τα ασφάλιστρα για το πρόγραμμα Lady Care Gold ξεκινούν από 80€/ έτος, ενώ για το Lady Care Platinum ξεκινούν από 87€/ έτος (ο υπολογισμός αφορά γυναίκα 25 ετών).

 

Για περισσότερες πληροφοριες για το πρόγραμμα Lady Care επικοινωνήστε μαζί μας.