Blog

Tι είναι η Πρόσκαιρη Ασφάλιση Ζωής? Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

“Η Πρόσκαιρη Ασφάλιση Ζωής ή Απλή Ασφάλιση Θανάτου καλύπτει τον κίνδυνο του θανάτου του/ης ασφαλισμένου/ης και αποζημιώνει τους δικαιούχους το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο.

Η ασφάλιση αρχίζει την ημερομηνία έναρξης του συμβολαίου, υπό την προϋπόθεση ότι έχει εξοφληθεί ολόκληρο το ασφάλιστρο ή η πρώτη δόση και λήγει την οριζόμενη ημερομηνία λήξης. Σε περίπτωση επιβίωσης του/ης ασφαλισμένου/ης, δεν καταβάλλεται κανένα χρηματικό ποσό στη λήξη του ασφαλιστηρίου. Δύναται να ασφαλιστούν άτομα από 18 έως 70 ετών (πάντοτε ανάλογα την εταιρεία) με την προϋπόθεση της καλής υγείας.

Το κόστος ενός συμβολαίου Πρόσκαιρης Ασφάλισης Ζωής υπολογίζεται βάσει: της ηλικίας, του επαγγέλματος του/ης ενδιαφερομένου/ης, της χρονικής διάρκειας και του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου που θα επιλεχθεί. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα προσιτό.

Η Πρόσκαιρη Ασφάλιση Ζωής προτείνεται για οικογενειάρχες, μονογονεϊκές οικογένειες, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες εταιρειών, συνεταίρους, και γενικότερα άτομα με χρέη, δανεισμούς, οφειλές, ακίνητη περιουσία κ.α. Σε περίπτωση που ο/η ασφαλισμένος/η φύγει ξαφνικά από τη ζωή, οι δικαιούχοι που έχει ορίσει στο ασφαλιστήριο, θα λάβουν την αποζημίωση. Με τα χρήματα αυτά θα είναι σε θέση να αποπληρώσουν τυχόν χρέη, φόρους κληρονομιάς και να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια.

Ενημερωθείτε σήμερα αναλυτικά από τον προσωπικό σας ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, για την απλή ασφάλεια που έχει μικρότερο κόστος από αυτό που φαντάζονται οι περισσότεροι και προσφέρει ικανοποιητικό ποσό ασφάλισης για προστασία ανθρώπων που αγαπάμε. Άλλωστε η προστασία οικογένειας στην Eλληνική ασφαλιστική αγορά είναι σε χαμηλά επίπεδα και όλα αυτά επειδή ο ασφαλιστής είναι ασφαλιστής και δεν είναι τράπεζα ούτε χρηματιστήριο ούτε επενδυτικός στόχος.”

Πηγή: Nextdeal

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ασφάλιση ζωής πατήστε εδώ

Μένουμε σπίτι αλλά δεν χάνουμε επαφή

 

Μπορεί οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών να μην επιτρέπουν τις δια ζώσης συναντήσεις για λόγους προστασίας από τον Κορονοϊό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν παραμένουμε κοντά σας με άλλα μέσα για κάθε ασφαλιστική σας ανάγκη. Έτσι λοιπόν, με τη χρήση της τεχνολογίας μπορούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας ανά πάσα στιγμή. Οι εναλλακτικοί τρόποι επικοινωνίας μας είναι:

 • Κλήση μέσω Skype
 • Κλήση μέσω Zoom
 • Κλήση με χρήση ViberWhatsΑpp
 • Επικοινωνία μέσω Messenger
 • Με email: info@delta-ic.gr
 • Chat μέσα από το site μας www.delta-ic.gr
 • Τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα 2103009287 & 6984244860
 • Μέσω του profile μας στο Instagram
 • Μέσω του profile μας στο Linkedin

Μάθετε περισσότερα για:

 • Ασφάλιση υγείας – καλύψεις από Κορονοϊό πατώντας εδώ
 • Ασφάλιση κατοικίας πατώντας εδώ
 • Ασφάλιση αυτοκινήτου & μηχανής πατώντας εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή ζητήστε μας να σας καλέσουμε.

Ιδιωτική ασφάλιση υγείας - Κάλυψη για Kορονοϊό/ Covid 19

Ιδιωτική ασφάλιση υγείας – Κάλυψη για Kορονοϊό/ Covid 19

“Γιατί να αποκτήσετε ένα ακόμη έξοδο στον ήδη επιβαρυμένο και πιεσμένο ετήσιο προϋπολογισμό σας; Γιατί να δεχθείτε την πρόταση του Ασφαλιστή σας για ένα συμβόλαιο υγείας από τη στιγμή που μπορείτε να κάνετε χρήση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας; Με λίγα λόγια, γιατί αξίζει να έχετε Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας σήμερα;

Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την πανδημία του Covid-19, έχει ανοίξει μια μεγάλη κουβέντα σχετικά με τις ικανότητες του Δημόσιου Συστήματος Υγείας αλλά και τη χρησιμότητα και ανταπόκριση των Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων και διαγνωστικών. Πώς αυτά τα δύο συστήματα μπορούν να συνυπάρχουν και πώς το ένα μπορεί και πρέπει να συμπληρώνει το άλλο (προφανώς το ιδιωτικό σύστημα έρχεται δεύτερο πίσω από τις κρατικές δομές και υπηρεσίες υγείας).

Τέλος, ποιος είναι ο ρόλος των Ασφαλιστικών εταιρειών; Γιατί αξίζει να έχετε σύμβουλο έναν Ασφαλιστικό Πράκτορα και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε και των δύο συστημάτων για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα;

Εμείς σας δίνουμε 10 λόγους. Εσείς αποφασίζετε αν σας κάνουν! 

1. Τέλος στις περιττές αναμονές

Πρώτα απ’ όλα τα ιδιωτικά συμβόλαια υγείας εξασφαλίζουν στους ασφαλισμένους τους απαλλαγμένη από γραφειοκρατία – αξιοπρεπή νοσηλευτική και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αν βιάζεστε και η αναμονή του δημόσιου συστήματος υγείας δεν σας εξυπηρετεί τότε σας δίνεται αυτή η εναλλακτική.

2. Κάλυψη των εξόδων νοσηλείας

Η Ασφαλιστική εταιρεία σας εγγυάται ότι θα καλύψει κάθε έξοδο της νοσηλείας σας σε όλα τα ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία της χώρας μέχρι το συμφωνηθέν ανώτατο όριο ευθύνης (οι εταιρείες συνήθως καλύπτουν από 10.000 ευρώ μέχρι και άνω του 1.000.000).

3. Κάλυψη Διαγνωστικών εξετάσεων

Ένα συμβόλαιο υγείας σας καλύπτει έξοδα εξωνοσοκομειακών διαγνωστικών εξετάσεων από ασθένεια ή ατύχημα σε διαγνωστικά κέντρα της χώρας. Γρήγορα, άμεσα και χωρίς περιττές καθυστερήσεις.

4. Επείγουσα αερομεταφορά

Επειδή ζούμε στην ποικιλόμορφη Ελλάδα, αν είσαι σε δυσπρόσιτη περιοχή – σε ένα νησί π.χ. διακοπές ή μόνιμος κάτοικος – ένα συμβόλαιο υγείας μπορεί να σας εξασφαλίσει επείγουσα αερομεταφορά σε περίπτωση που την χρειαστείτε.

5. Επιλογή δεύτερης γνωμάτευσης

Η δεύτερη γνωμάτευση ή η επιλογή να νοσηλευτούμε σε νοσοκομείο και ιατρό της επιλογής μας είναι δικαίωμα όλων. Για πολλές Ασφαλιστικές Εταιρείες σας καλύπτουν τα έξοδα να νοσηλευτείτε σε νοσοκομείο και του εξωτερικού (συνήθως Αμερική & Ευρώπη).

6. Χρήση Ασφαλιστικού Φορέα ή νοσηλεία σε Δημόσιο Νοσοκομείο

Σε επικοινωνία με τον Ασφαλιστικό σας Πράκτορα μπορείτε να προσαρμόσετε το συμβόλαιο σας στα μέτρα σας βάσει των αναγκών σας και των οικονομικών δυνατοτήτων σας. Αν θέλετε μπορείτε να συμπεριλάβετε στο συμβόλαιό σας και τη χρήση του Ασφαλιστικού σου φορέα σε ιδιωτικό νοσοκομείο ή να επιλέξετε να νοσηλευτείτε σε δημόσιο νοσοκομείο. Σε αυτή την περίπτωση η ασφαλιστική σας δίνει ένα extra επίδομα για την επιλογή σας αυτή.

7. Αμοιβές Γιατρών

Ένα συμβόλαιο υγείας καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος – αν όχι όλο – των αμοιβών των γιατρών, όπως και τις περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις (ο Ασφαλιστής σας πρέπει να είναι σε θέση να σας τις αριθμήσει).

8. Επιδόματα & Κεφάλαια αποκατάστασης

Επίδομα και κεφάλαια αποκατάστασης. Γνωρίζετε ότι μέσα στα συμβόλαια υγείας σας, μπορείτε να συμπεριλάβετε επιδόματα απαλλαγής ασφαλίστρων/απώλειας εισοδήματος λόγω ατυχήματος ή ασθένειας; Και αυτά είναι τα βασικά. Υπάρχουν πολλά περισσότερα τα οποία μπορεί να σας  εξηγήσει/ αναλύσει ο Ασφαλιστής σας.

9. Έχετε έναν Σύμβουλο για τις απορίες σας

Δεν θυμάστε απ’ έξω τις καλύψεις του συμβολαίου σας; Γι’ αυτό υπάρχει ο Ασφαλιστικός σας Σύμβουλος. Ρωτήστε τον. Η δουλειά του είναι να σας συμβουλεύει και να σας καθοδηγεί.

10. Τα περισσότερα συμβόλαια καλύπτουν Kορονοϊό/ Covid-19

Και τέλος οι περισσότερες Ασφαλιστικές Εταιρείες έχουν ήδη ανακοινώσει ότι καλύπτουν την περίπτωση να νοσήσετε από Covid-19. Όχι αναγκαστικά τα έξοδα νοσηλείας που ούτως ή άλλως προς το παρόν καλύπτει το δημόσιο αλλά και διαγνωστικές εξετάσεις ή απώλεια κερδών λόγω μη εργασίας.”

Πηγή: InsuranceDaily

Για περισσότερες πληροφορίες για θέματα ασφάλισης ζωής και υγείας πατήστε εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΛΟΙΩΝ

Tρεις μεγάλοι κίνδυνοι που απασχολούν τη ναυτιλία

Μηχανικές βλάβες λόγω προβλημάτων στην καύση νέων μειγμάτων καυσίμων σε κινητήρες εσωτερικής καύσης, γεωπολιτικές διαταραχές από τα συνεχιζόμενες εντάσεις στην Μέση Ανατολή, κυβερνοεπιθέσεις. Είναι οι τρεις μεγαλύτεροι κίνδυνοι για την εμπορική ναυτιλία. Για το yachting οι μηχανικές βλάβες και η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Ο κίνδυνος των κυβερνοεπιθέσεων – Cyber Insurance

Οι cyber κίνδυνοι βρίσκονται στις τοπ απειλές για τις ναυτιλιακές εταιρείες καθώς όλα τα νέα πλοία είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταία τεχνολογίας. Οι γέφυρες των πλοίων είναι εξοπλισμένες με συστήματα ψηφιακά ενώ με το διαδίκτυο είναι συνδεδεμένα όλα τα βοηθητικά συστήματα πλοήγησης. Μία επίθεση σε ένα εμπορικό πλοίο ή σε ένα σκάφος αναψυχής μπορεί να προκαλέσει τεράστιες απώλειες που έχουν να κάνουν με απώλεια εμπορευμάτων, τραυματισμούς, προσκρούσεις.

Η ασφαλιστική αγορά δεν έχει ευθυγραμμιστεί πλήρως στην ατζέντα της ΕΕ προκειμένου να ενισχυθεί η ασφάλεια στην ναυσιπλοία. Στην πλειοψηφία τους οι ασφαλιστικές δεν προσφέρουν ασφάλιση cyber. Από την 1η Ιανουαρίου 2021 βάσει οδηγίας και του ΙΜΟ θα είναι υποχρεωτική.

Οι μηχανικές βλάβες

H υποχρεωτική προσαρμογή στα νέα αποθειωμένα καύσιμα αυξάνει τα έξοδα των πλοιοκτητών αλλά και τους κινδύνους βλαβών.  Ειδικοί εκτιμούν ότι θα υπάρξουν βλάβες στις μηχανές από προβληματικές καύσεις. Και εδώ η αγορά δεν έχει προετοιμαστεί. Ενδιαφέρον αποτελεί στο πως θα αλλάξουν οι όροι κάλυψης του Hull & Machinery

Ασφάλιστρα κινδύνου πολέμου – K&R 

Εχουν διπλασιαστεί τα ασφάλιστρα κινδύνου για τάνκερ που διασχίζουν την Μέση Ανατολή.  Οι εντάσεις δεν πρόκειται σύντομα να καταλαγιάσουν  και οι ασφαλιστικές μαζί με τους μεσίτες καλούνται να δώσουν λύσεις.

Τι λένε τα στοιχεία της της Διεθνούς Ένωσης Θαλάσσιων Ασφαλίσεων (IUMI).

Κοντά στα 29 δισεκατομμύρια διαμορφώθηκε η παγκόσμια παραγωγή ναυτασφαλίσεων το 2018, αυξημένη κατά 1%  σε σχέση με το 2017, σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεθνούς Ένωσης Θαλάσσιων Ασφαλίσεων (IUMI). Το 2019 αναμένεται ελαφριά ανάκαμψη.

Ανά γεωγραφική περιοχή τα μερίδια κατανέμονται ως εξής: το 46,4% στην Ευρώπη, το 30,7% στην Ασία και Ειρηνικό, το 10,4% στην Λατινική Αμερική το 6% στις ΗΠΑ. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής  προέρχεται από το φορτίου, ακολουθεί η ασφάλιση κύτους, η υπεράκτια ενέργεια, η αστική ευθύνη.

Τα ναυτασφάλιστρα μετά από χρόνια συνεχιζόμενης υποχώρησης, έχουν ξεκινήσει να ανακτούν το χαμένο έδαφος. Οι τάσεις δείχνουν αυξήσεις και αναπροσαρμογές.

Πηγή: insuranceworld

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλιση κυβερνοεπιθέσεων – cyber insurance πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για θαλάσσιες ασφαλίσεις πατήστε εδώ

 

Για επικοινωνία πατήστε εδώ

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ

Ομαδική ασφάλιση από την Generali – Σύμμαχος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Μία πρόταση ειδικά σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σχεδίασε πρόσφατα η Generali.

Η νέα λύση εστιάζει στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αλλά και τις δυνατότητες επιχειρήσεων με ανθρώπινο δυναμικό από πέντε (5) έως και τριάντα (30) άτομα, παρέχοντας μια σειρά από μοναδικά πλεονεκτήματα, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος.

Όπως σημειώνει ο Διευθυντής Πωλήσεων Ομαδικών Ασφαλίσεων της Generali, Κωνσταντίνος Ρεμούνδος: «Σύμφωνα με στοιχεία της ευρωπαϊκής έκθεσης οι ΜμΕ, στην Ελλάδα αντιπροσωπεύουν πάνω από το 90% του συνολικού αριθμού επιχειρήσεων, αποτελώντας τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Είναι αξιοσημείωτο ότι πάνω από το 70% αυτών δεν έχουν ομαδική ασφάλιση, κυρίως, γιατί αγνοούν τα πολλαπλά οφέλη τόσο για τον εργοδότη όσο και για τον εργαζόμενο ή ακόμη, γιατί θεωρούν ότι η ασφάλιση αυτή είναι ακριβή. Η ασφαλιστική πρόταση της Generali έρχεται να αλλάξει αυτήν την αντίληψη παρουσιάζοντας μία λύση, αλλά και μια ευκαιρία για το συγκεκριμένο επιχειρηματικό κοινό, που μπορεί να λειτουργήσει ως μέσο ανάπτυξης και δημιουργίας ενός παραγωγικού περιβάλλοντος εργασίας».

Τα οφέλη ενός ομαδικού ασφαλιστηρίου 

Τα οφέλη που προκύπτουν από τη σύναψη ενός ομαδικούς ασφαλιστηρίου Generali είναι πολλαπλά, τόσο για την επιχείρηση και τον εργοδότη, όσο και ατομικά για τους εργαζόμενους. Συγκεκριμένα:

 • Το μηνιαίο κόστος του εργοδότη για ένα πρόγραμμα Ζωής και Υγείας υπολογίζεται κατά προσέγγιση, μόλις στο 1,5% του μισθολογικού κόστους. Μέσω αυτού ο εργαζόμενος αποκτά πλήρη νοσοκομειακή, ιατροφαρμακευτική  κάλυψη. Καλύπτονται, δηλαδή, ανάγκες υγείας πολλαπλάσιου κόστους, οι οποίες σε αντίθετη περίπτωση θα επιβάρυναν αποκλειστικά τον εργαζόμενο.
 • Παρέχεται η δυνατότητα κάλυψης και των μελών της οικογένειας ενός εργαζόμενου, συμβάλλοντας έτσι έμμεσα στην ελάφρυνση του οικογενειακό προϋπολογισμό.
 • Η ύπαρξη ενός ομαδικού ασφαλιστηρίου αποτελεί μία σημαντική πρόσθετη παροχή, η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως μέσο προσέλκυσης στελεχών και διακράτησης του εργατικού δυναμικού. Δημιουργεί επίσης αίσθημα ασφάλειας στους εργαζόμενους, συμβάλλοντας στην παραγωγικότητά τους, αφού καταδεικνύει την επένδυση που κάνει σε αυτού η επιχείρηση.
 • Ένα ομαδικό ασφαλιστήριο διασφαλίζει την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των περιστατικών υγείας. Ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες εξαρτώνται άμεσα από την σταθερή παρουσία και παραγωγικότητα των εργαζόμενών τους, η διασφάλιση του προσωπικού και η ταχύτερη αποκατάστασή του σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος, είναι ιδιαίτερη σημαντική για την εύρυθμη λειτουργία τους.
 • Εξίσου σημαντικό κίνητρο για την απόκτηση ομαδικής ασφάλισης από μία μικρομεσαία επιχείρηση είναι ότι τα ασφαλιστικά έξοδα εκπίπτουν της φορολογίας.

Tα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Generali 

H Generali, μελετώντας τις προτάσεις της αγοράς, αλλά και τις ασφαλιστικές ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την κάλυψη του ανθρώπινου δυναμικού τους, έχει εξασφαλίσει μια σειρά ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων όπως:

 • Πληρότητα καλύψεων

Η ομαδική ασφάλιση υγείας της Generali παρέχει:

– Πρόσβαση σε ένα σύστημα υπηρεσιών που περιλαμβάνει παροχές προληπτικής ιατρικής, εξωνοσοκομειακής περίθαλψης αλλά και νοσοκομειακής κάλυψης.
– Πρόσβαση σε (4) διαφορετικούς παρόχους υγείας- ταυτόχρονα-, από τους οποίους ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει, κάθε φορά, όποιον επιθυμεί.
– Δυνατότητα κάλυψης των τέκνων έως 25 ετών, ως εξαρτώμενα μέλη, ανεξάρτητα αν σπουδάζουν ή όχι.

 • Ψηφιακά εργαλεία εξυπηρέτησης

– Τόσο ο εργοδότης όσο και οι εργαζόμενοι έχουν ψηφιακή πρόσβαση στο ομαδικό ασφαλιστήριο και δυνατότητα συνολικής επισκόπησής του, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας διαχείρισης ασφαλιστηρίων My Generali.
– Μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά εξωνοσοκομειακά έξοδα (ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, φάρμακα, φυσικοθεραπείες), να στείλουν ψηφιακά τα αιτήματα αποζημίωσης, για ακόμη ταχύτερη εξυπηρέτηση, και να παρακολουθήσουν, σε πραγματικό χρόνο, την πορεία διεκπεραίωσής τους.

 • Διαφάνεια και ταχύτητα εξυπηρέτησης

Η Generali έχει εξασφαλίσει επίσης:

– Ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργαζόμενων παρόχων υγείας και απευθείας εξόφληση των εξωνοσοκομειακών και νοσοκομειακών εξόδων, που πραγματοποιούνται σε αυτό.
-Απλούς και ξεκάθαρους όρους ασφάλισης, ώστε οι παροχές της ασφάλισης να είναι απόλυτα κατανοητές από τους ασφαλισμένους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χάρη σε ένα εκτεταμένο δίκτυο εξειδικευμένων ασφαλιστικών συμβούλων, η Generali μπορεί να προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες στο μέγεθος και τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης και ευελιξία επιλογών. Όπως σημειώνει ο κ. Ρεμούνδος: «Διαθέτουμε την τεχνογνωσία, ώστε να παρέχουμε λύσεις στα μέτρα των επιχειρήσεων κάθε είδους. Στόχος μας να αποτελούμε έναν αξιόπιστο συνεργάτη των επιχειρηματιών και να τους βοηθούμε να εκπληρώνουν τους στόχους τους, επενδύοντας στο προσωπικό τους».

Πηγή: Nextdeal

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ομαδική ασφάλιση επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

CYBER SECURITY CYBER INSURANCE

Βασικοί λόγοι που καθιστούν το Cyber Insurance επιτακτική ανάγκη

“Οι κυβερνοεπιθέσεις και οι πάσης φύσεως κίνδυνοι λόγω διαδικτύου και νέων τεχνολογιών δεν είναι μια πρόσκαιρη απειλή…αλλά η νέα κανονικότητα.

Όπως γίνεται αντιληπτό το cyber risk αφορά όλες τις εκφάνσεις της ζωής: από τα προσωπικά δεδομένα μέχρι τις εμπορικές, κοινωνικές και οικονομικές δραστηριότητες παγκοσμίως. Η συνεχής πρόοδος της τεχνολογίας και η σύνδεση της με κάθε δραστηριότητα δημιουργεί νέους πολυεπίπεδους κινδύνους οι οποίοι απειλούν κάθε είδους επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους και αντικειμένου. Μάλιστα με “αιχμή του δόρατος” την περαιτέρω ανάπτυξη του Internet of Things (IoT) και των νέων ασύρματων δικτύων 5G οι επιχειρήσεις γίνονται όλο και πιο ευάλωτες. Με τα σημερινά δεδομένα, από το συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο των κυβερνοκινδύνων, τέσσερις είναι οι βασικές κατηγορίες επιθέσεων:

-από έφηβους, ιδιώτες, νέους hackers που δοκιμάζουν τις δυνατότητες τους

-από το οργανωμένο έγκλημα

-από παρακρατικές οργανώσεις

-από κινδύνους που απειλούν επιχειρήσεις. Σε αυτήν την περίπτωση διακρίνονται σε εξωγενείς και ενδογενείς: Hackers, ιούς, εκβιασμός για λύτρα, υποκλοπές στοιχείων ή αντίστοιχα από αμέλεια υπαλλήλων, σκιώδες IT, έλλειψη εκπαίδευσης, κακόβουλες ενέργειες υπαλλήλων κλπ.

Στο επίκεντρο ο ασφαλιστικός κλάδος

Οι ασφαλιστικές ζουν από την ανάληψη κινδύνων και η δημιουργία προϊόντων θεωρείται δεδομένη. Είναι γεγονός ωστόσο πως όποιο τεχνολογικό μέσο και να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη μιας κυβερνοεπίθεσης, πάντα θα παραμένει ο κίνδυνος αυτή να συμβεί, έστω και μικρός. Οι προσπάθειες τα τελευταία χρόνια εντείνονται σε όλα τα επίπεδα με νέες καλύψεις και καινοτόμα προϊόντα. Το πλαίσιο ωστόσο παραμένει μεταβαλλόμενο και ιδιαίτερα απαιτητικό. Πάνω από τα 23 δισ δολάρια αναμένεται να ανέλθει το ύψος της παγκόσμιας αγοράς cyber ασφαλίσεων, σύμφωνα με εκτιμήσεις. Στον αντίποδα,  διεθνείς μεγάλοι αντασφαλιστές δηλώνουν ότι μέχρι και σήμερα το ρίσκο δεν έχει επαρκώς οριστεί, καθώς δεν υπάρχουν ιστορικά δεδομένα σε ευρύ χρονικό φάσμα ενώ το cyber έγκλημα μεταλλάσσεται συνεχώς.

Είναι γεγονός πως οι εταιρείες/εμπορικές επιχειρήσεις πάσης φύσεως δεν ήταν έτοιμες να αντιμετωπίσουν αυτήν τη νέα μορφή απειλών και κινδύνου ωστόσο πλέον αποτελεί κορυφαία ανησυχία.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας της EY, CEO Imperative Study 2019, παγκόσμια πρόκληση που απειλεί την εταιρική ανάπτυξη και την παγκόσμια οικονομία στα επόμενα πέντε με δέκα χρόνια, αναγνωρίζουν οι διευθύνοντες σύμβουλοι (CEOs) ανά τον κόσμο την εθνική και εταιρική κυβερνοασφάλεια. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα το cyber risk έρχεται παραπάνω από προκλήσεις όπως οι ανακατατάξεις στην αγορά εργασίας εξαιτίας των αλλαγών στην τεχνολογία, οι ηθικές πτυχές της Τεχνητής Νοημοσύνης, οι εισοδηματικές ανισότητες και η κλιματική αλλαγή.

Βασικός φόβος των εταιρειών είναι διακοπή της επιχειρηματικής δραστηριότητας λόγω τέτοιων απειλών και προσπάθειες του ασφαλιστικού κλάδου για την κάλυψη τέτοιων αναδυόμενων κινδύνων συνεχίζεται. Ωστόσο άλλα σημεία ανησυχίας εντοπίζονται στην προσβολή της φήμης, στην απώλεια στοιχείων πελατών ή ακόμα και στην απώλεια χρημάτων, τεχνογνωσίας, πατεντών κ.λπ.

«Αχαρτογράφητα» παραμένουν τα νερά της νέας εποχής που φέρνει η άνθιση της υψηλής τεχνολογίας και αφορά όλες τις εκφάνσεις των σύγχρονων εμπορικών και οικονομικών δραστηριοτήτων.

Με καθυστέρηση, όπως είθισται σε πολλές περιπτώσεις, επιχειρήσεις, οργανισμοί και λοιπές οντότητες ανά τον κόσμο προσπαθούν να υιοθετήσουν τις σύγχρονες ανάγκες για την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών. Την ίδια ώρα καλούνται να προστατεύσουν τον λειτουργικό τους περιβάλλον από εσωτερικούς και εξωτερικούς κυβερνοκινδύνους.

Το Cyber Insurance έρχεται να καλύψει επιχειρήσεις και οργανισμούς από πάσης φύσεως κινδύνους του κυβερνοχώρου. Αν και η «μάχη» με το κυβερνοέγκλημα πολλές φορές μπορεί να φαντάζει άνιση, η πρόληψη και η προστασία γλιτώνει τους οργανισμούς από μεγάλες και – καταστρεπτικές πολλές φορές – συνέπειες. Γιατί το cyber insurance είναι τόσο σημαντικό; Να, μερικοί λόγοι:

-Αρχικά δεν αφορά μόνο πολυεθνικές και μεγάλες επιχειρήσεις. Όλοι πλέον , ακόμα και μια ΜμΕ που έχει εντάξει στην καθημερινότητα λειτουργίες που σχετίζονται με το διαδίκτυο είναι ευάλωτες σε κινδύνους.

-Έρευνες δείχνουν πως το κυβερνοέγκλημα είναι το πιο ταχύτατο αναπτυσσόμενο έγκλημα και οι συνέπειες του δεν καλύπτονται από τα παραδοσιακά ασφαλιστήρια

-Το κόστος αν διακοπεί η δραστηριότητα πολλές φορές ίσως αποβεί μοιραία για την επιχείρηση. Η ομαλή λειτουργία των υπολογιστικών συστημάτων μιας επιχείρησης είναι κομβικής σημασίας. Και σε αυτήν την περίπτωση παραδοσιακά ασφαλιστήρια δεν είναι ικανά να καλύψουν πιθανές τέτοιες απώλειες.

-H cyber ασφάλιση βοηθά στην αποτελεσματική διαχείριση της φήμης σε περίπτωση περιστατικών απώλειας δεδομένων.

-Αυξάνεται ο κίνδυνος απώλειας σημαντικών δεδομένων μιας επιχείρησης λόγω κλοπής ή αμέλειας σε περιπτώσεις εταιρικών κινητών/συσκευών που χρησιμοποιούν εργαζόμενοι.”

Πηγή: insuranceworld

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Cyber Insurance – Ασφάλιση Κυβερνοεπιθέσεων πατήστε εδώ

Συμβουλές που θα βοηθήσουν τους πολυάσχολους γονείς

“Η εύρεση χρόνου για τον εαυτό σας είναι μια πρόκληση αν είστε ένας πολυάσχολος γονιός. Πριν το καταλάβετε, έχετε ολοκληρώσει μία μακροσκελή λίστα υποχρεώσεων  και είναι ώρα να πέσετε για ύπνο. Ωστόσο, η εύρεση χρόνου για τον εαυτό σας  είναι ζωτικής σημασίας για την ψυχική και σωματική σας υγεία και μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας και την οικογένειά σας. Κι επειδή κάθε αρχή και δύσκολη, σας έχουμε  μερικές πρακτικές συμβουλές αυτό-φροντίδας.

Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας

Δεδομένου ότι μία μαμά έχει κατά μέσο όρο μόλις 17 λεπτά ελεύθερου χρόνου κάθε μέρα, η αυτό-φροντίδα αποτελεί σπάνια προτεραιότητα. Ωστόσο, η εύρεση προσωπικού χρόνου παραμένει σημαντική, ειδικά για τους πολυάσχολους γονείς. Η αυτό-φροντίδα σας βοηθάει να διατηρήσετε μια υγιή σχέση με τον εαυτό σας, ώστε να αισθάνεστε ευτυχισμένοι, θετικοί και ήρεμοι και λιγότερο επιρρεπείς στο στρες και το άγχος. Μερικές μικρές αλλαγές στην ημέρα σας μπορούν να κάνουν τη διαφορά για να απελευθερώσετε πολύτιμα λεπτά, που θα τα αφιερώσετε αποκλειστικά σε εσάς.

Ξεκινήστε γράφοντας μια λίστα με τις χρονοβόρες εργασίες που θα μπορούσατε να μεταθέσετε σε κάποιον άλλο, ή να ζητήσετε βοήθεια για να τις ολοκληρώσετε. Είτε πρόκειται για καθάρισμα ή μαγείρεμα, γιατί να μην μοιράσετε αυτές τις αγγαρείες στα μέλη της οικογένειας, χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως το OurHome; Είναι σημαντικό να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, οπότε δεν είναι κακό να αναζητήσετε έναν οικιακό βοηθό ή να προστρέξετε στα μέλη της οικογένειάς σας για βοήθεια που και που. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα για ένα ευχάριστο διάλειμμα.

Βάλτε επαναλαμβανόμενες υπενθυμίσεις κάθε εβδομάδα, μήνα και τρίμηνο στο ημερολόγιό σας και προγραμματίσετε το χρόνο που θα αφιερώσετε στον εαυτό σας. Μοιραστείτε αυτό το ημερολόγιο με την οικογένειά σας, ώστε όλοι να γνωρίζουν πού βρίσκεστε και να σεβαστούν τον προσωπικό σας χρόνο. Εφαρμογές όπως το Todoist είναι χρήσιμες για τον προγραμματισμό του προσωπικού σας χρόνου, επιτρέποντάς σας να ορίζετε δραστηριότητες και να κάνετε την επισκόπηση της εβδομάδας ή του μήνα που έχετε μπροστά σας.

Ορίστε μια καθημερινή ρουτίνα για την οικογένειά σας τηρώντας συγκεκριμένες ώρες για το βραδινό οικογενειακό δείπνο και τις ώρες ύπνου. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέστε να θέσετε ένα καλύτερο χρονοδιάγραμμα και να εξοικονομήσετε χρόνο από την προετοιμασία του φαγητού και τις οικιακές εργασίες. Επωφεληθείτε αφιερώνοντας μία ή δύο ώρες σε μια δραστηριότητα που σας ευχαριστεί, όπως η ανάγνωση ενός βιβλίου, η παρακολούθηση της αγαπημένης σας σειράς, η προσωπική σας φροντίδα ή ακόμη και ένα σύντομο καφέ με κάποιον φίλο σας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε κάτι ευχάριστο να περιμένετε, γεγονός που θα σας γεμίζει κουράγιο τις κουραστικές μέρες της εβδομάδας και θα σας ανταμείψει γεμίζοντάς σας ανακούφιση, την κατάλληλη στιγμή.

Άλλες τακτικές για να εξοικονομήσετε χρόνο είναι να πραγματοποιείτε on-line τα ψώνια της εβδομάδας, να μαγειρεύετε μερίδες φαγητού για όλη την εβδομάδα, ώστε να έχετε πάντα φαγητό στην κατάψυξη ή το ψυγείο για το σχολείο, ή τη δουλειά καθώς και να μοιράζεστε τα δρομολόγια για τις δραστηριότητες των παιδιών με άλλους γονείς. Αυτές οι αλλαγές στις καθημερινές αλλά χρονοβόρες υποχρεώσεις μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν την καθημερινότητά σας!

Φροντίδα εξπρές!

Ως πολυάσχολος γονιός, το μυαλό σας μπορεί γρήγορα να γεμίσει με μια μακροσκελή λίστα με καθημερινές υποχρεώσεις. Αφιερώστε πέντε ή δέκα λεπτά κάθε πρωί και κάθε βράδυ, σταματήστε να σκέφτεστε ό,τι σας αγχώνει, πάρτε μια βαθιά αναπνοή και διαλογιστείτε. Εφαρμογές όπως το Headspace ή το Calm μπορεί να αποδειχτούν  πολύτιμες, επιτρέποντάς σας να ξεκινάτε και να ολοκληρώνετε την ημέρα σας νιώθοντας ήρεμοι και έχοντας τον έλεγχο.

Γράψτε μια λίστα με τους αγαπημένους σας τρόπους χαλάρωσης και χωρίστε τους σε δραστηριότητες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε άμεσα και εκείνες που απαιτούν προγραμματισμό. Για παράδειγμα, γρήγορες ιδέες αυτό-φροντίδας θα μπορούσαν να είναι να διαβάσετε ένα περιοδικό, να παρακολουθήσετε ένα μάθημα γιόγκα ή να ψήσετε ένα κέικ. Οι δραστηριότητες που απαιτούν έναν καλύτερο προγραμματισμό μπορεί να είναι η επίσκεψη σε ένα σπα, ένα ραντεβού για μανικιούρ ή μια έξοδος με φίλους.

Βάλτε τουλάχιστον μια δραστηριότητα αυτό-φροντίδας που δεν απαιτεί προγραμματισμό στο ημερολόγιό σας κάθε εβδομάδα και προγραμματίστε μία άλλη  κάθε μήνα ή τρίμηνο. Το να έχετε πάντα κάτι να ανυπομονείτε, θα τονώσει την ψυχολογία σας.

Εκτός από τα χόμπι και το χρόνο για ανάπαυση, η διατροφή, ο ύπνος και η άσκηση είναι ζωτικής σημασίας για ένα υγιές σώμα και πνεύμα. Αυξάνοντας την πρόσληψη φρούτων και λαχανικών, μειώνοντας την καφεΐνη και το αλκοόλ και βάζοντας την άσκηση στην ζωή σας, έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι μπορεί να βελτιώσει τη διάθεσή σας. Και ενώ ο ύπνος μπορεί να μοιάζει με πολυτέλεια, η έλλειψή του μπορεί να επιβαρύνει σημαντικά την υγεία σας. Μελέτες δείχνουν ότι οι ώρες που κοιμάστε πριν τα μεσάνυχτα είναι οι πιο πολύτιμες, οπότε να είστε αυστηροί στο χρονοδιάγραμμα του ύπνου σας. Θα μπορούσατε για παράδειγμα να πάτε για ύπνο λίγο νωρίτερα και να περάσετε λίγο χρόνο στο κρεβάτι διαβάζοντας ένα βιβλίο για να χαλαρώσετε!

Τέλος, να θυμάστε ότι δεν πρέπει να γίνουν όλα τώρα και δεν πρέπει να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Μοιράζοντας τα καθήκοντα μεταξύ των μελών της οικογένειας, δημιουργώντας μια αυστηρή καθημερινή ρουτίνα και προγραμματίζοντας τακτικά διαλείμματα για την προσωπική σας φροντίδα, θα νιώσετε πιο ευτυχισμένοι και θα έχετε πολύ περισσότερη ενέργεια. Κι αυτό θα είναι μακροπρόθεσμα μια υπόθεση win-win για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Ασφαλιστικό Tip: Για να μπορείτε να ανταποκρίνεστε στα καθήκοντά σας, να μην αμελείτε τη φροντίδα της υγείας σας. Με το πρόγραμμα Health Keeper μπορείτε να εστιάσετε στην πρόληψη θωρακίζοντας την υγεία σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο!”

Πηγή: Generali

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Health Keeper επικοινωνίστε μαζί μας εδώ

DAS Hellas: Πολύτιμος σύμμαχος στα προβλήματα των εκμισθωτών με ενοικιαστές

” Το φθινόπωρο και ειδικά ο Σεπτέμβριος είναι παραδοσιακά περίοδος που παρουσιάζεται έντονη κινητικότητα στο real estate. Ένα μεγάλο τμήμα του real estate, αφορά στην ενοικίαση ακινήτων, δραστηριότητα που συχνά φέρνει πονοκέφαλο σε όσους συμμετέχουν σε αυτή, ειδικά από την πλευρά του εκμισθωτή. Η D.A.S. Hellas με το πρόγραμμα Νομικής Προστασίας Εκμίσθωσης Ακινήτου, αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο για να αντιμετωπιστούν σοβαρά θέματα που προκύπτουν για τους εκμισθωτές και μάλιστα με μεγάλη συχνότητα.

Νούμερο ένα πρόβλημα είναι η μη καταβολή ή καθυστέρηση στην καταβολή του ενοικίου.

Ο εκμισθωτής που κατέχει πρόγραμμα Νομικής Προστασίας απευθύνεται στην εταιρεία για να αναγγείλει την υπόθεσή του, μπορεί να επιλέξει δικηγόρο της αρεσκείας του και ο δικηγόρος αυτός αναλαμβάνει τον χειρισμό της υπόθεσης μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που ο εκμισθωτής ανακαλύψει ζημιές που προκάλεσε ο ενοικιαστής και ο τελευταίος αρνείται να τον αποζημιώσει για αυτές. Και στις δύο περιπτώσεις ο κάτοχος του προγράμματος Νομικής Προστασίας δεν επιβαρύνεται με κανένα έξοδο σχετικό με τις διεκδικήσεις αυτές.

Η Νομική Προστασία αναλαμβάνει επίσης την υπεράσπιση του ιδιοκτήτη σε ποινικά δικαστήρια για τυχόν αδικήματα εξ αμελείας που σχετίζονται με το ακίνητό του –  για παράδειγμα, τραυματισμό περαστικού από δομικό υλικό που αποκολλήθηκε.

Και αν τέτοιου είδους περιστατικά ευτυχώς δεν συμβαίνουν συχνά, το παρακάτω συμβαίνει συνέχεια: διένεξη με συνεργεία επισκευών και συντήρησης της εκμισθωμένης κατοικίας όπως παραδείγματος χάρη το συνεργείο ελαιοχρωματισμού δεν τελειώνει το βάψιμο του ακινήτου στο χρόνο που έχει συμφωνηθεί.

Επίσης, το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτει ακόμη και διαφορές του ασφαλισμένου εκμισθωτή με την ασφαλιστική του εταιρεία που καλύπτει το ακίνητο με συμβόλαιο περιουσίας. Για παράδειγμα, αν η ασφαλιστική εταιρεία που καλύπτει το ακίνητο με συμβόλαιο πυρός αρνείται ή περιορίζει την αποζημίωση μετά από ζημιές λόγω φωτιάς, σεισμού κλπ.

Επιπλέον, σε κάθε ασφαλισμένο εκμισθωτή παρέχονται και νομικές συμβουλές για θέματα που σχετίζονται με όσα καλύπτει το πρόγραμμα ασφάλισης.

Σε κάθε περίπτωση παρέχεται η δυνατότητα εξωδικαστικής επίλυσης της διαφοράς του ασφαλισμένου πριν την προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Η ομάδα των έμπειρων συνεργατών της εταιρείας παρακολουθεί πάντα την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ -όπως ειπώθηκε ήδη- ο εκμισθωτής έχει το δικαίωμα να επιλέξει εκείνος τον δικηγόρο που θα τον εκπροσωπήσει.

Ειδικότερα, η D.A.S. Hellas – πέρα από την αμοιβή του δικηγόρου και δικαστικά έξοδα- καλύπτει τις νόμιμες αποζημιώσεις μαρτύρων και πραγματογνωμόνων και τη δικαστική δαπάνη του αντίδικου, εφόσον έχει επιδικαστεί σε βάρος του ασφαλισμένου.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, πρόκειται για μια ιδιαίτερα ωφέλιμη ασφάλιση. Τα υψηλά δικαστικά έξοδα αποτρέπουν πολλούς πολίτες από το να προσφύγουν στη δικαιοσύνη για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτει την ανάγκη αυτή, προσφέροντας σε κάθε πολίτη πρόσβαση στη δικαιοσύνη.

Τελικά, το κόστος ασφάλισης σε συνδυασμό με τις παροχές και καλύψεις που προσφέρει, καθιστούν τη Νομική Προστασία Εκμίσθωσης Ακινήτου όχι πολυτέλεια, αλλά μοναδική ευκαιρία και σύμμαχο του εκμισθωτή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας, το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και τραβά την προσοχή των καταναλωτών, οι οποίοι αναζητούν συχνά περισσότερες πληροφορίες.”

Πηγή: underwriter

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νομική προστασία εκμίσθωσης ακινήτου επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι η Ασφάλιση Σοβαρών Ασθενειών και ποιες περιπτώσεις καλύπτονται?

Η ασφάλιση σοβαρών ασθενειών, πολλές φορές ονομάζεται και Α.Σ.Α, είναι η οικονομική ενίσχυση που λαμβάνει ο ασφαλισμένος κατόπιν διάγνωσής του με μια σοβαρή ασθένεια –σοβαρό ατύχημα ή μια σοβαρή κατάσταση που απειλεί ή μπορεί να απειλήσει τη ζωή του.

Με την οικονομική ενίσχυση που θα λάβει ο ασφαλισμένος με ένα συμβόλαιο ασφάλισης σοβαρών ασθενειών, εξασφαλίζει τόσο τα άμεσα έξοδα διαβίωσης που θα να προκύψουν για τον ίδιο και την οικογένειά του, όσο και τα μελλοντικά έξοδα που θα προκύψουν, τα οποία προκλήθηκαν από την επέλευση της σοβαρής κατάστασης της υγείας του.

Μπορεί η Ασφάλιση Σοβαρών Ασθενειών να είναι μια κάλυψη από μόνη της?

Η ασφάλιση σοβαρών ασθενειών μπορεί να συνδυαστεί με ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής/ υγείας, χωρίς αυτό να είναι και απαραίτητο. Ένα συμβόλαιο ασφάλισης σοβαρών ασθενειών, μπορεί να είναι ξεχωριστό συμβόλαιο, μόνο του, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης άλλου συμβολαίου (πχ ασφαλιστήριο ζωής/ υγείας). Η οικονομική ενίσχυση που λαμβάνει ο ασφαλισμένος μέσω της ασφάλισης σοβαρών ασθενειών, καταβάλλεται ανεξάρτητα από το αν πραγματοποιηθούν άλλα έξοδα για την αποκατάσταση της υγείας του.

Ποιες σοβαρές περιπτώσεις καλύπτονται με ένα συμβόλαιο Ασφάλισης Σοβαρών Ασθενειών?

Οι περιπτώσεις που καλύπτονται μέσα από ένα συμβόλαιο ασφάλισης σοβαρών ασθενειών ενδεικτικά είναι: καρκίνος, καρδιακή προσβολή, χειρουργική επέμβαση αορτοστεφανιαίας παράκαμψης (by pass), χειρουργική επέμβαση καρδιακής βαλβίδας, χειρουργική επέμβαση αορτής, σοβαρή στεφανιαία νόσος, εγκεφαλικό επεισόδιο, νεφρική ανεπάρκεια, απλαστική αναιμία, τύφλωση, πνευμονική νόσος σε τελικό στάδιο, ηπατική ανεπάρκεια σε τελικό στάδιο, κώμα, κώφωση (απώλεια της ακοής), απώλεια της φωνής, σημαντικά εγκαύματα, μεταμόσχευση σημαντικού οργάνου, σκλήρυνση κατά πλάκας, παράλυση (απώλεια της χρήσης των άκρων), νόσος του Parkinson, νόσος του Alzheimer/ σοβαρή άνοια (πριν την ηλικία των 60 ετών), κεραυνοβόλος ηπατίτιδα, πρωτοπαθής πνευμονική υπέρταση, καλοήθης όγκος εγκεφάλου, εγκεφαλίτιδα, πολιομυελίτιδα, βακτηριακή μηνιγγίτιδα, μείζον τραύμα κεφαλής, σύνδρομο απαντητικού αρνητισμού, προϊούσα σκληροδερμία, συστηματικός ερυθηματώδης λύκος με νεφρίτιδα του λύκου κ.α.

Τι κεφάλαιο κάλυψης δίνεται στην Ασφάλιση Σοβαρών Ασθενειών?

Το κεφάλαιο κάλυψης καθορίζεται από τον ασφαλισμένο, αναλόγως τις ανάγκες του και την οικονομική του δυνατότητα. Ενδεικτικά, η κάλυψη μπορεί να ξεκινά από 15.000€ και μπορεί να φτάσει και 1.000.000€.

Ποιες ηλικίες μπορούν να ασφαλιστούν με ένα συμβόλαιο Ασφάλισης Σοβαρών Ασθενειών?

Οι ηλικίες που ασφαλίζονται με ένα συμβόλαιο ασφάλισης σοβαρών ασθενειών είναι συνήθως από 18 μέχρι 65 ετών, με μέγιστη ηλικία έναρξης τα 55 έτη. Υπάρχει η δυνατότητα να δοθεί κάλυψη και σε παιδία από 1 έτους μέχρι 17 ετών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλιση σοβαρών ασθενειών πατήστε εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Συμμετοχή του Ασφαλιστικού Συμβούλου Δαρζέντα Λουκά στο ετήσιο συνέδριο MDRT 2019 στο Miami

26 Ελληνίδες και Έλληνες ασφαλιστές συμμετήχαν στο Παγκόσμιο συνέδριο του MDRT που πραγματοποιήθηκε στο Miami της Florida, 9-12 Ιουνίου 2019.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η Επιτροπή Επικοινωνίας Μελών MDRT Ελλάδος 2018-2019, οι 26 Ελληνίδες και Έλληνες ασφαλιστές βρέθηκαν μαζί με 15.000 από τους καλύτερους συναδέλφους τους από 60 χώρες.

Οι  Ελληνίδες και Έλληνες ασφαλιστές που συμμετήχαν στο Ετήσιο συνέδριο είναι:

 • Βελόνα Σπυριδούλα
 • Γαϊτατζή Ειρήνη
 • Γουργούλη Θεοδώρα
 • Δαρζέντας Λουκάς
 • Επιτροπάκη Σταυρούλα
 • Ζερβουδάκη Σοφία
 • Καλοκαιρινός Κωνσταντίνος
 • Καραΐσκος Παναγιώτης
 • Καστανάκης Κωνσταντίνος
 • Κολοκυθά Ορσαλία
 • Κρητικός Παύλος
 • Λελεδάκης Παναγιώτης
 • Μαρκουίζος Κάρολος
 • Μπελντέκου Ζωή
 • Νικολάου Μαρία
 • Παπαμιχαήλ Μιχαήλ
 • Σαββαπετράκης Πέτρος
 • Σακελλαρίου Ευάγγελος
 • Τελίδης Περικλής
 • Τουρνατζής Λουκάς
 • Χαραλαμπίδου Κατερίνα
 • Χατζάκης Γιάννης
 • Χατζηθεοδοσίου Αναστάσιος
 • Χατζηστεφάνου Κυριάκος
 • Χατζόγλου Αθανάσιος
 • Ψυχουντάκη Στέλλα.

Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά