Νέες Λύσεις στην Ασφάλιση Υγείας από την Generali – Life On

12 Δεκ
generali life on

Νέες Λύσεις στην Ασφάλιση Υγείας από την Generali – Life On

Η Generali δημιούργησε τα νέα προγράμματα Ασφάλισης Υγείας Life On, τα οποία παρέχουν καλύψεις οι οποίες προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Το Ασφαλιστικό Πρόγραμμα Υγείας Life On δίνει την δυνατότητα στον ασφαλισμένο να φτιάξει ένα πρόγραμμα υγείας αποκλειστικά και μόνο για εκείνον και την οικογένεια του, με βάση τις πραγματικές του ανάγκες και δυνατότητες. Η ασφαλιστική πρόταση της Generali, Life On, έχει δύο καινοτόμα χαρακτηριστικά, την ευελιξία προσαρμογής στις ανάγκες κάθε ασφαλισμένου και την παροχή υπηρεσιών υγείας και ευ ζην.

Με το Life On μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάποιος θα σας φροντίζει καθημερινά, από την πρόληψη έως και την τριτοβάθμια περίθαλψη. Παράλληλα, έχετε στη διάθεσή σας πρωτοπόρες υπηρεσίες και εφαρμογές που περιβάλλουν κάθε σας στιγμή βελτιώνοντας την υγεία σας. Με βασικούς άξονες την πρόληψη, την εξωνοσοκομειακή κάλυψη, τη νοσοκομειακή περίθαλψη και την αποκατάσταση, το Life On βάζει εσάς στο επίκεντρο, παρέχοντάς σας μία πληθώρα επιλογών για να διαλέξετε εσείς, αυτές που ταιριάζουν στον δικό σας τρόπο ζωής.

Η βασική παροχή του προγράμματος Life On είναι η Πρόληψη, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι προληπτικοί έλεγχοι. Η Πρόληψη έχει τρία (3) πακέτα προληπτικού ελέγχου (check up) που μπορεί να επιλέξει κάποιος (Basic, Standard, Premium), αναλόγως τις ανάγκες του. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της κάλυψης Πρόληψη on Demand, κατά την οποία παρέχονται στον ασφαλισμένο επιπλέον προληπτικοί έλεγχοι καθώς και ενδοσκοπήσεις.

Στην συνέχεια, παρέχεται η προαιρετική κάλυψη Γιατροί & Εξετάσεις, με την οποία ο ασφαλισμένος είναι καλυμμένος όσον αφορά εξωνοσοκομιακές δαπάνες (πρωτοβάθμια περίθαλψη), τις ιατρικές επισκέψεις και τις διαγνωστικές εξετάσεις. Και σε αυτή την κάλυψη η Generali δίνει την επιλογή ανάμεσα σε 3 διαφορετικά πακέτα διαγνωστικών εξετάσεων Basic, Standard και Premium, καθώς επίσης της κάλυψης On Demand, η οποία παρέχει γυαλιά οράσεως – οδοντιατρικές θεραπείες – αισθητική ιατρική και φάρμακα χρόνιων παθήσεων.

Ακολουθεί η κάλυψη της Νοσηλείας (δευτεροβάθμια περίθαλψη), η οποία επίσης είναι προαιρετική. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πρόγραμμα νοσηλείας Basic, Standard, Premium, καθώς επίσης δίνεται η δυνατότητα επιλογής του ποσού της απαλλαγής του ασφαλισμένου (συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας), της θέσης νοσηλείας (μονόκλινο – δίκλινο δωμάτιο) και του ανώτατου ορίου κάλυψης νοσηλείας (από 50.000€ έως 1.000.000€).

Επιπλέον, στην περίπτωση ασφάλισης οικογένειας δίνεται η επιλογή του πακέτου Νοσηλείας Family. Επιπροσθέτως, η Generali, παρέχει τις προαιρετικές καλύψεις Αμοιβή Plus (κάλυψη που αφορά τις αμοιβές ιατρών) και την δυνατότητα μείωσης της απαλλαγής έως και 2 κλίμακες χωρίς νέο ασφαλιστικό έλεγχο υγείας.

Basic: Νοσηλεία μόνο σε περίπτωση ατυχήματος

Standard: Νοσηλεία σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας

Premium: Πλήρης νοσοκομειακή κάλυψη με επιπλέον προνόμια & επιλογές

Family: Μια ενιαία λύση διαμοιραζόμενου κεφαλαίου για όλη την οικογένεια

Συνεχίζοντας, παρέχεται η δυνατότητα επιλογής της προαιρετικής κάλυψης Αποκατάσταση, η οποία για να επιλεχθεί πρέπει να έχει επιλεγεί η κάλυψη της Νοσηλείας. Η Αποκατάσταση αφορά την κάλυψη εξόδων αποκατάστασης και αποθεραπείας σε ειδικά κέντρα ή και φροντίδας στο σπίτι. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής από Basic, Standard και Premium. Επιπλέον, παρέχονται προαιρετικές καλύψεις όπως:

Φροντίδα μετά από ατύχημα (ιατροφαρμακευτικές δαπάνες συνέπεια ατυχήματος), Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών, Επίδομα σε περίπτωση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας (από ατύχημα ή από ατύχημα/ασθένεια), Απώλεια Εισοδήματος, Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων λόγω Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας και πολλά ακόμα.

Τέλος, δίνεται ως βασική κάλυψη η Ασφάλιση Ζωής στον ασφαλισμένο με δυνατότητα αύξησης του κεφαλαίου, καθώς επίσης ορισμένες έξτρα υπηρεσίες όπως:

  • My Generali: εφαρμογή διαχείρισης του συμβολαίου σε έξυπνες συσκευές και υπολογιστή
  • Ψυχολογική υποστήριξη: προνομιακές τιμές για ψηφιακές ή δια ζώσης συνεδρίες με έμπειρους ψυχολόγους & ψυχιάτρους
  • My eDoctor : ψηφιακή συνεδρία με διάφορες ιατρικές ειδικότητες/ πρώτη εκτίμηση συμπτωμάτων/ δημιουργία ψηφιακού ιατρικού φακέλου
  • Διατροφολογική συμβουλευτική: Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής/ σωματικές μετρήσεις με σύγχρονα μέσα/ συμβουλευτική για διατροφή
  • My Health IQ: εφαρμογή για έξυπνες συσκευές για καταγραφή δραστηριοτήτων/ διατροφικών συνηθειών/ άρθρα και συμβουλές/ ψηφιακός coach
  • My eGym: πρόσβαση σε πλατφόρμα γυμναστικής/ live gym sessions/ καθοδήγηση από εξειδικευμένους trainers
  • Διατροφολογική συμβουλευτική: Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής/ σωματικές μετρήσεις με σύγχρονα μέσα/ συμβουλευτική για διατροφή

Με το Life On μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάποιος θα σας φροντίζει καθημερινά, από την πρόληψη έως και την τριτοβάθμια περίθαλψη. Παράλληλα, έχετε στη διάθεσή σας πρωτοπόρες υπηρεσίες και εφαρμογές που περιβάλλουν κάθε σας στιγμή βελτιώνοντας την υγεία σας. Το Life On είναι πολύ παραπάνω από ένα κλασικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας.  Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχών, καλύψεων και υπηρεσιών που μπορείτε να συνθέσετε εσείς ώστε να διασφαλίσετε ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.