ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ PREMIUM

Premium Ασφάλιση Υγείας

Χωρίς αμφιβολία η καλή υγεία είναι κινητήριος δύναμη για όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από τις οικονομικές τους δυνατότητες. Παρ όλα αυτά, πολλοί είναι εκείνοι που αναζητούν ασφ΄λιση υγείας χωρίς συμβιβασμούς..

Περισσότερα >

Premium Ασφάλιση Αυτοκινήτου

Για όσους το αυτοκίνητο δεν αποτελεί ένα απλό μέσο μεταφοράς αλλά μέσο απόδρασης από την καθημερινότητα, μέσο έκφρασης της διαφορετικότητας, πηγή οδηγικής απόλαυσης και χαράς, πολυτελή τρόπο μεταφοράς, έχουμε για εσάς κατάλληλες προτάσεις για την ασφάλιση του δικού σας αυτοκινήτου.

Περισσότερα >

PREMIUM ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ PREMIUM

Premium Ασφάλιση Κατοικίας

Όλες οι κατοικίες δεν είναι ίδιες με αποτέλεσμα να μην έχουν τις ίδιες ανάγκες. Σίγουρα όμως όλες οι κατοικίες, έχουν την ανάγκη να είναι σωστά και ποιοτικά ασφαλισμένες, για την πιθανή έλευση ενός κινδύνου. Η ασφάλιση κατοικίας, έρχεται συμπληρωματικά..

Περισσότερα >

Premium Ασφάλιση Σκαφών

Τίποτα δεν συγκρίνεται με μια βόλτα στη θάλασσα με σκάφος, ενώ έχουμε μεριμνήσει για την ασφάλεια μας σε άλλους. Για τους λάτρεις της θάλασσας και του yachting, μπορούμε να παρέχουμε την κατάλληλη ασφάλιση..

Περισσότερα >

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ PREMIUM
ΑΣΦΑΛΙΣΗ PREMIUM ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Ασφάλιση Premium Συλλογής & Έργων Τέχνης

Η εξασφάλιση και διατήρηση της ιδιωτικής συλλογής, είναι κάτι που απασχολεί πολλούς συλλέκτες, ανεξάρτητα απ το αντικείμενο της συλλογής. Για εκείνους που ασχολούνται με τη συλλογή αντικειμένων, είτε είναι κοσμήματα, είτε οχήματα, είτε έργα τέχνης, χαλιά, ακριβά ποτά, αντίκες ή οποιοδήποτε άλλο..

Περισσότερα >

Premium Ασφάλιση Απαγωγής

Είναι γεγονός πως στην Ελλάδα, τα φαινόμενα απαγωγής και εκβιασμού με σκοπό την απόσπαση χρηματικών ποσών από επιφανείς ανθρώπους, κάνουν την εμφάνιση τους ολοένα και συχνότερα. Πρόσωπα τα οποία έχουν τον κίνδυνο της αρπαγής..

Περισσότερα >

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΝ